Îţi place?→ 

O interpretare inedită, vocea copilei a facut inconjurul Romaniei !

 • Uploaded 11 months ago in the category Video

  Cu toți cred ca știm cântecul o bătrâna intr-o gara cântat de către Ileana Săraroiu, care multora dintre dumneavoastră le starneste emoții și ii duc

  ...

  Cu toți cred ca știm cântecul o bătrâna intr-o gara cântat de către Ileana Săraroiu, care multora dintre dumneavoastră le starneste emoții și ii duce cu gândul la tinerețe și la vremurile care au trecut fără sa ne dam seama .
  Aceste cântece sunt dovada vie ca muzica buna rămâne și peste ani iar mulți interpreți încearcă sa readucă aceste melodii la lucul pe care îl merita.
  Fetița din clipul pe care vi-l prezentam cânta altarul de bunicul ei melodia îndrăgitei interprete de muzica populară ileana sararoiu, o bătrâna intr-o gara.

  Copila are o voce absolut superba pentru vârsta ei, având un talent nemaipomenit acest lucru observandu-se in ușurinta cu care cânta o melodie dificila și pentru artiști consacrați ai muzicii.
  Clipul a ajuns repede viral pe internet iar fetița a intrat repede in inima fanilor acestui gen de muzica, și este spre bucuria tuturor ca acest gen ca merge mai departe.

  Tot ce putem spune la final este ca ne bucura ca o copila este atrasa de muzica noastră populară și cu siguranța o va duce mai departe cu talentul de care da dovada.

 • o bătrâna intr-o gara Ileana Săraroiu muzica populară
show more show less