Îţi place?→ 

El este austriacul care DEFRISEAZA padurile din ROMANIA ! Schweighofer Schweig a pus stapanire pe bogatiile tarii noastre ! VIDEO

 • Uploaded 10 months ago in the category Video

  Dupa ce ca avem foarte multi oameni plecati in strainatate si sunt destul de umiliti in strainatate, acum avem si foarte multi straini in tara noastra care isi

  ...

  Dupa ce ca avem foarte multi oameni plecati in strainatate si sunt destul de umiliti in strainatate, acum avem si foarte multi straini in tara noastra care isi bat joc de tot ce este al nostru.

  Oamenii nostri plecati in strainatate sunt si ei plini de defecte si unii sunt mai buni altii mai rai, dar tot nu ne pierdem omenirea si nu ne batem joc de tot ce este al lor, ba chiar din contra le laudam munca si locurile minunate.  Ei bine la noi a venit un austriac care isi bate joc de tot ceea ce inseamna frumos in tara noastra.

  El a inceput sa defriseze padurile noastre pentru a face cat mai multi bani sa duca in tara lui.

  Dupa ce ca nu am avem paduri sau care le avem sunt tot mai rare, vine un strain care isi bate joc de toata munca noastra.  Daca ti-a placut acest video, da-i share sa vada si prietenii tai.

  Multumim !

 • defrisari austriac padure bogatie
show more show less